RING OSS - 08-465 026 30

Stenläggare Stockholm

RING OSS - 08-465 026 30

Om oss

Anlita stenläggare i Stockholm!

Välkommen till Schakt och Markteknik i Tumba AB – er lokala stenläggare i Stockholm. Vi utgår nämligen från Tumba, söder om Stockholm, men har hela Stockholm som vårt arbetsfält. Med det sagt hjälper vi er med alla typer av anläggningsarbeten och erbjuder både specialiserade tjänster och skräddarsydda lösningar inom allt vad gäller stenläggning, dränering och markarbeten. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Stenläggare i Stockholm

Behöver ni stenläggare i Stockholm? Då finns vi här för er! Våra skickliga stenläggare står alltid redo att kavla upp ärmarna och hjälpa er, oavsett behov. Med stor flexibilitet utför vi nämligen all typ av sten- och markanläggning, åt både privatpersoner och företagskunder. Inte nog med, vår verksamhet har dessutom funnits i hela 25 år. Något som talar för vår långa och gedigna erfarenhet.

Kontakta oss för att komma i kontakt med våra stenläggare i Stockholm. Vi ser fram emot att höra från er! 

Vad vi erbjuder inom stenläggning

Våra erfarna stenläggare i Stockholm hjälper er med allt inom stenläggning, dränering och markarbeten. Samtliga av våra arbeten utförs därmed av kompetent och behörig personal. Med det sagt tummar vi aldrig på varken kvaliteten eller säkerheten! 

Några tjänster vi tillhandahåller är bland annat:

  • Sten- och plattläggning samt sten- och markanläggning
  • Projektering, installation och montering m.m
  • Stenentreprander, både hel- som delentreprenad

Dränering & markarbeten

Vad gäller dränering och markarbeten i Stockholm erbjuder vi tjänster inom allt från schaktning och rörläggning till VA-arbeten och dränering i Stockholm. Vi kan bistå med vår expertis vid alla tänkbara mark- och anläggningsarbeten, vare sig det handlar om nybyggnation eller utbyggnation. 

Vi kan till exempel hjälpa er med sådant som: 

  • Ny- och omdränering av husgrunder
  • Rivning, schaktning m.m
  • VA-arbeten (vatten och avlopp)
  • Grundarbeten såsom grundisolering
  • Rördragning i grunder

Professionell stenläggare i Stockholm

För ett hållbart resultat är det av största vikt att all typ av stenläggning genomförs ordentligt. Därför rekommenderar vi alltid att anlita professionella stenläggare! Vi värderar nämligen hög kvalitet och säkerhet, och vi tummar aldrig på någon av delarna. Med det sagt är vi sjävklart fullt försäkrade och våra medarbetare tillika stenläggare i Stockholm är förstås välutbildade, kompetenta och erfarna. Vi är även medlemmar i ME Maskinentreprenörerna samt har hängavtal med fackförbundet Seko, ett kollektivavtal som innebär att vi förbinder oss till att följa avtalen mellan Seko och Sveriges Byggindustrier.  

Kvalitetsmärkning och certifikat

Utöver det som redan har nämnts uppfyller vi dessutom BraByggares kvalitetskrav. Därmed har vi ett certifikat utfört av BraByggare i samarbete med Villaägarna Riksförbund. Certifieringen är en kvalitetsmärkning som säkerställer att vi uppfyller samtliga av de krav som Villaägare ställer på byggföretag. Därför kan ni luta er tillbaka när ni anlitar oss!

Anlita en kompetent och behörig stenläggare i Stockholm! Vi är bl.a. godkända av Villaägarna Riksförbund och erhåller därmed ett kvalitetscertifikat utfört i samarbete med BraByggare.

Är ni i behov av behöriga och kunniga stenläggare i Stockholm? Välkommen att kontakta oss redan idag! Med lång erfarenhet och ett stort kunnande kan vi utföra entreprenader med hållbara lösningar, helt i enlighet med era önskemål.